Bli testpilot för Café!

Gillar du att läsa om mode, trender, kända personligheter, spännande dokumentärer, träning, teknik och massa annat? Vad bra, då passar du perfekt för att testköra tidningen åt oss. Tillsammans med Smartson gör vi i sommar en stor och publik recension av magasinet och söker därför 1 000 läsglada testpiloter. Blir du en av de 1 […]

Publicerad 2013-07-08 12:24  | Lästid: 1 minut | Johan Hurtig

Gillar du att läsa om mode, trender, kända personligheter, spännande dokumentärer, träning, teknik och massa annat?

Vad bra, då passar du perfekt för att testköra tidningen åt oss. Tillsammans med Smartson gör vi i sommar en stor och publik recension av magasinet och söker därför 1 000 läsglada testpiloter.

Blir du en av de 1 000 lyckliga så får du det senaste numret direkt hem i brevlådan gratis. Du bloggar, twittrar och instagrammar om vad du tycker om innehållet och får även specifika uppdrag under testet. Hur bra är skribenterna? Vilka reportage fångar dig? Inspireras du av modet i Café?

Som testpilot får du även chansen att delge ditt allra bästa stiltips för 2013. De tre bästa stiltipsen får förutom äran och berömmelsen en helårsprenumeration på Café. Följ gärna testet via #smartsoncafe och ansök senast den 9 juli.

Ansöker gör du HÄR.

Dela på Facebook
Tweeta