Annons
Annons

Bokförlaget Modernista gör tröjor tillsammans med Aplace

Svenska bokförlaget Modernista står för decembers roligaste nyhet för oss som gillar att läsa. Bokstavligt talat.

Markus Thunberg

Svenska Modernista ger ut några av de vackraste och bästa böckerna i Sverige. Nu har de tagit sin stilfulla design och goda sinne för form till Aplace i en kollektion t-shirts.

T-shirtsen har fått namn efter författarna Hélène Cixous (fransk feminist, filosof, litteraturvetare, dramatiker och författare), Roland Barthes (fransk filosof och litteraturteoretiker) och Kate Zambreno (amerikansk författare och feminist) och trycken är kopplade till deras författarskap.

Annons
Gilla Cafe.se på Facebook

Perfekt för oss som vill verka lite mer bildade än vi egentligen är. Och en mycket god anledning att lära oss mer om tre sannolikt intressanta författare.

Tröjorna kostar 300 kronor och finns i 50 numrerade exemplar per motiv och säljs på Aplace i Stockholm och Malmö. I samband med kollektionen kommer utvalda böcker från Modernista säljas på Aplace, bland annat författare som Linna Johansson, Lyra Ekström Lindbäck, Roland Barthes och Hélène Cixous.

– Vi är stolta och taggade över att flytta in på Aplace och att få presentera delar av vår utgivning som en kollektion, säger Pietro Maglio, förlagschef på Modernista.

– Det känns kul att Modernista flyttar in. Deras böcker är en kombination av genuint hantverk och bra design, vilket är precis vad vi vill erbjuda våra kunder, säger Kalle Tollmar, Creative & Marketing director Aplace.

4 3 2 1

Annons

Dela (0)
Tweeta

Annons


Laddar