Annons

Gör din egen öl på bryggeri i Skottland med egen etikett – märket söker svensk ölfantast

Har du ett stort intresse för öl och tycker det vore kul att få brygga din egen ölsort och skapa din personliga etikett? Innis & Gunn söker någon som vill göra exakt det på deras bryggeri i Skottland.

Olle Arnell

brygg-egen-ol

Imagine & Gunn. Så heter tävlingen som det skotska ölmärket utlyst för att hitta nästa begränsade upplaga av en öl skapad av svenska folket. Förra gången det skotska bryggeriet utlyste tävlingen var det Nicholas Karlsson från Färjestaden som vann.

Annons

De 40 000 flaskor som gjordes av hans öl, Karlssons Choice, sålde slut på Systembolaget och är idag eftertraktade som samlarobjekt, enligt Innis & Gunn.

Gilla Cafe.se på Facebook

Nu söker de nästa limited edition-öl och tävlingen är endast utlyst i Sverige.

Vinnaren kommer att få sätta sitt namn på ölen och bjudas in till Innis & Gunns bryggeri i Skottland för att tillsammans med bryggmästare Dougal Sharp och hans bryggare skapa ölen som kommer att lanseras i Sverige sommaren 2017.

– Vi är övertygade om att svenskarnas passion för öl kommer synas i de tävlande bidragen. Jag ser verkligen framemot att få skapa en helt unik öl tillsammans med vinnaren, säger Dougal Sharp, grundare och bryggmästare på Innis & Gunn.

Du deltar i tävlingen genom att skicka in ditt bidrag på Innis & Gunns Facebooksida.

Skicka in ditt bidrag senast fredagen 21 oktober. Sedan kommer en jury att välja ut de bidrag som går vidare till en öppen omröstning på Facebook där vinnaren utses.

Annons

Dela (21)
Tweeta

Annons


Laddar