Hoppa till innehåll

Café väljer: Höstens snyggaste stickade tröjor

Stickade tröjor

Stickat som sticker ut.

Tipset: Köp gärna en stickad tröja i en storlek större än normalt. Det är skönt att kunna ha en skjorta under utan att det känns alltför tajt och varmt. Och lite oversize är bara snyggt!

Marint från Nudie

1 500 kr

Skepp ohoj! Nudies modell ”Hampus” är gjord i återvunnen bomull och har perfekt breda Breton-ränder. Den här tröjan kan du bära när som helst – inte bara när du ska ut och segla.

Läs mer om produkten eller köp den här.

Kabelstickat från Polo Ralph Lauren

Ca 1 550 kr

Klassisk Polo-modell som aldrig går ur tiden. Finns i en massa olika färger, men ”Caramel Pink” är helt klart en favorit. Personligen skulle jag matcha med ett par mörkblå jeans eller grå kostymbyxor.

Läs mer om produkten eller köp den här.

Stilrent från A.P.C.

2 300 kr

Finns det något varumärke som gör mer användbara produkter än A.P.C? Hela sortimentet, säsong efter säsong, är garderobs­klassiker av högsta kvalitet. Till exempel den här kamelfärgade tröjan.

Läs mer om produkten eller köp den här.

Lyxigt från Saman Amel

3 500 kr

Om du inte har råd med en måttsydd kostym från Saman Amel kan du alltid börja med ett ”enklare” plagg, som denna sandfärgade tröja i merinoull. Kvalitet och hantverk på allra högsta nivå.

Läs mer om produkten eller köp den här.

Sverigeinspirerat från Acne Studios

Ca 3 700 kr

Acne Studios höstkollektion är inget annat än magnifik och den här mönstrade tröjan en bland många juveler. Det ryktas om att det är ”Mondo” Duplantis favoritplagg just nu. Köp innan den tar slut!

Läs mer om produkten eller köp den här.

Fluffigt från Isabel Marant

3 900 kr

En perfekt tröja att bära under en marinblå rock eller skepparjacka. Modellen är stickad i mohair vilket gör den fluffig och härlig. Isabel Marant känns för övrigt som ett varumärke i toppform just nu.

Läs mer om produkten eller köp den här.


Alla produkter på Café är noggrant handplockade av våra redaktörer. Vissa av artiklarna innehåller affiliatelänkar vilket innebär att vi får en liten provision om du väljer att köpa något. Läs mer om hur Café jobbar med affiliatelänkar här.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.