Hoppa till innehåll

Café väljer vårens snyggaste sneakers

Snygga sneakersnyheter 2023

Säsongen snyggaste skomode är här – löp och köp!

Sneakers med löparsilhuett är enkla att använda till alla slags underdelar – jeans, shorts, kostymbyxor med vidare ben och cargobyxor. Svarta och grå snekaers är enklast att kombinera med dressade plagg.

Slitstarkt från Nike ACG

ACG – ”All Conditions Gear” – är Nikes trendiga och funktionella outdoor-koncept, med produkter som ska tåla alla slags väder. Modellen ”Lowcate” kombinerar slitstyrka med stilren design. 1 300 kr.

Retroinspirerat från New Balance

Jag bär löparskorna ”990” från New Balance i stort sett varje dag året runt. De är bekväma och passar till allt. ”2002R” är en sko från millennieskiftet som till våren uppdaterats med en ny sula och lyxigare ovandel. 1 500 kr.

Komfortabelt från Adidas Originals

Med modellen ”Orketro” blickar Adidas Originals tillbaka till slutet av 1990-talet – en outtömlig källa till inspiration. Tack vare den mjuka Adiprene-dämpningen är de här skorna extremt bekväma. 1 600 kr.

Uppdaterat från Salomon

”XT-6”, som lanserades 2013, är en sko för ultralöpare i svår terräng. Skon återkommer nu med uppdaterade färger och material, men med samma nivå av dämpning och hållbarhet. En klassiker i streetwear-världen. 2 000 kr.

Limiterat från Hoka One One

I skovärlden går tiden snabbt. Även ett ungt varumärke som Hoka kan plocka fram retromodeller ur arkiven. ­”Mafete” var den första skon från Hoka, lanserad 2009. Nu finns den tillgänglig igen – i limiterad upplaga. 2 950 kr.

Funktionellt från Axel Arigato

Axel Arigatos ”Marathon Runner” är en stor succé, och nu  kommer trailvarianten av samma sko. Ovandelen är gjord av en kombination av läder, nubuck, mocka och paneler av mesh, med reflexband som löper från häl till tå. 3 350 kr.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.