”Call Me By Your Name” får uppföljare – detta vet vi

Oscarsnominerade filmen "Call me by your name" får en uppföljare, bekräftar regissören Luca Guadagnino. Här är allt vi vet om filmen hittills.

Joel Linde | Foto IBL  |  Publicerad 2018-03-06 10:57  |  Lästid: 1 minut

Det blev inget pris för bästa film på Oscarsgalan för den hyllade filmen Call me by your name däremot ett för bästa manus. Men den pittoreska kärlekssagan kommer få en fortsättning ändå, meddelade regissören Luca Guadagnino under Oscarskvällen.

– Jag arbetar redan på handlingen tillsammans med André Aciman, och det kommer att utspela sig fem eller sex år senare. Det kommer vara en ny film, en annan tonalitet, sa han till USA Today.

Call me by your name är baserad på romanen med samma namn, skriven av André Aciman 2007. (Om du inte sett filmen eller läst boken vill vi varna för små spoilers nu.) I den får man i slutet följa med en 40-nånting Elio, numera professor i USA, när han åker hem till Oliver och hans familj på middag. Det man inte får veta i boken är vad som händer under de tjugo åren däremellan. Kommer Elio och Oliver att återförenas?

Svaret är ja, radarparet med de coola namnen, Armie Hammer och Timothée Chalamet, ska enligt Guadagnino resa runt i världen tillsammans.

Guadagnino säger att han vill påbörja inspelningen när Elio-skådespelaren Timothée Chalamet fyllt 25, vilket kommer vara Elios ålder i filmen, skriver Vice. Det innebär dock att vi får vänta tre år, förmodligen närmare fyra innan premiär, eftersom Timothée endast är 22 år gammal nu.

Och om ni gläds över den nyheten har ni säkert ingenting emot att Guadagnino helst vill göra en full trilogi!

Mer om succéfilmen Call me by your name:

Så skaffar du Timothée Chalamet-skjortan alla snackar om

”Call me by your name är bland det snyggaste som visats på en bioduk”

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2018-03-06 11:05