Hoppa till innehåll

Så skaffar du Timothée Chalamet-skjortan alla snackar om

Joel Linde

Timothée Chalamet från den Oscarsnominerade filmen Call me by your name syntes i två skepnader under Oscarsgalan 2018.

Call me by your name blev en av årets mest hyllade filmer, inte minst för insatsen av den unge Timothée Chalamet som spelar Elio i filmen. Chalamet var nominerad i kategorin bästa manliga huvudroll på natten Oscarsgala, men priset gick till sist till Gary Oldman. (Se alla vinnare här.)

Call me by your name var också nominerad i tre andra kategorier, där den knep förstaplatsen i en. Det var för bästa manus, signerat James Ivory. Men Ivory själv ville mest hylla Chalamets insats, så på nattens gala hade han låtit konstnären Andrew Mania måla Timothées ansikte på sin skjorta, utifrån en känd scen ur filmen.

https://instagram.com/p/Bf3oco_hBRG/

Skjortan blev (så klart) en snackis med tanke på den hysteri som uppstått kring Chalamet efter filmen, och till fansens förtjusning går det också att få tag på den.

https://instagram.com/p/Bf6w31rhWzc/

Andrew skriver i kommentarsfältet att det går bra att lägga en beställning om man vill ha sin egen Timothée Chalamet-skjorta. Han skriver dock inte ut något pris, men med tanke på Chalamets raketstigande aktiekurs är det svårt att se hur det skulle kunna vara annat än en god investering!

Du gillar nog även:

Alla vinnare på Oscarsgalan 2018

”Call me by your name är bland det snyggaste som visats på en bioduk”

”Call me by your name”-huset till salu – nu kan du bo som i succéfilmen

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.