Hoppa till innehåll

”Carbonara-Arvid” blir tv-kock med Montazami och Forsberg

Det är dags för en ny säsong av Sveriges mästerkock VIP och denna gång ser vi bland andra en Hollywoodfru, en vintersportlegend och en ikonisk deltagare från ”Gift vid första ögonkastet”.

TV4 hinner knappt stänga köksluckan till Sveriges mästerkock innan det är dags för en ny säsong av samma program fast med VIP på slutet. Skillnaden här är att deltagarna är välkända figurer och priset till vinnaren är 100 000 kronor att skänka till valfri välgörenhetsorganisation.

Bland årets deltagare ser vi bland andra Arvid Stark, känd från den klassiska scenen i Gift vid första ögonkastet där han och hans fru Ida pratar om carbonara och sex i samma mening, varpå de blev kända som ”Carbonara-paret”.

I mästerkocksköket får Arvid sällskap av Maria Montazami, Dominika Peczynski, Magdalena Forsberg, Anders Ekborg, Filip Lamprecht, Marcus Noterius och Tone Sekelius

Foto: Gabriel Liljevall/TV4

Varje vecka ställs deltagarna inför tävlingsmoment, där den hårda men rättvisa juryn bestående av Mischa Billing, Tom Sjöstedt och Marcus Samuelsson, ska bedöma deras prestationer.

”Deltagarna i årets säsong skapar ren magi i köket och bjuder på rejält rafflande matlagning”, säger Mischa Billing i ett pressmeddelande.

Sveriges mästerkock VIP har säsongspremiär den 24/4 på TV4 Play och TV4.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.