Hoppa till innehåll

Care of Carl firar 10 år med jubileumskollektion

Fina och framgångsrika onlinebutiken Care of Carl fyller 10 år och firar detta med en jubileumskollektion som finns ute i dag, tisdag. Tillsammans med butikens främsta leverantörer har man tagit fram cirka 30 produkter i begränsad upplaga.”I tio års tid har vi dedikerat var dag åt att tillhandahålla ett exceptionellt sortiment av noga utvalda kvalitetsvarumärken … Continued

Fina och framgångsrika onlinebutiken Care of Carl fyller 10 år och firar detta med en jubileumskollektion som finns ute i dag, tisdag. Tillsammans med butikens främsta leverantörer har man tagit fram cirka 30 produkter i begränsad upplaga.
”I tio års tid har vi dedikerat var dag åt att tillhandahålla ett exceptionellt sortiment av noga utvalda kvalitetsvarumärken samt en hög nivå av personlig service. Därför känns det extra roligt när vi nu firar våra första tio år genom att erbjuda en kollektion med plagg som genomsyrar allt vi står för, utformade på vårt sätt, till våra kunder, förklarar grundaren Henning Källqvist.

Bland produkterna märks bland annat stickat från italienska Altea, Stenströms och NN07, ytterplagg från Morris Heritage, Sail Racing och Barbour och skor från Axel Arigato, Astorflex och Diemme.

”En av höjdpunkterna i kollektionen är modellerna från den brittiska skotillverkaren Crockett & Jones. Här har vi bett det svenska garveriet Tärnsjö Garveri leverera lädret till skorna, vilket är första gången någonsin som detta skett.”

Rugbytröja från Gant, 1 399 kr.
Cardigan från Altea, 2 499 kr.
Jacka från Barbour, 3 499 kr.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.