Hoppa till innehåll

Svenskdesignad snorkel tar simturen in i framtiden

Tre snorklar
Robin Åberg

Svenska solglasögonmärket Chimi breddar sitt active-utbud med den futuristiska Snorkel.

Under rådande värmebölja är det svårt att samla kraft till något över huvud taget, ja förutom ett svalkande dopp då. I takt med att de tokheta dagarna fortgår värms ju även vattnet upp, men även om doppen inte är så svalkande bjuder det in till långbad och utforskning av vad som finns under ytan.

För den som vill ta sitt badande och utforskande till nästa nivå släpper det svenska solglasögonmärket Chimi nu en futuristisk snorkelmask, kallad just Snorkel. Den rymdhjälmsliknande Snorkel är helt vattentät, har en ”ergonomisk andningskammare” och själva andningsventilen går inte ut från munnen som på vanliga snorklar, utan från toppen av masken.

Som de solglasögonmakare de är har Snorkel såklart ett stort visir med hundra procents UV-skydd så bäraren kan se väl både över och under ytan. Snorkel kommer i svart och vitt utförande samt i en större och en mindre storlek.

Snorkel finns att köpa i butik och på Chimis hemsida för 800 kronor.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.