Nu säljer modeparet sin lägenhet i Stockholm – kolla in bilderna

Med utsikt över Vasaparkens grönska, öppen spis och fiskbensparkett är lägenheten i Vasastan en dröm för många. Och nu är den till salu.

Nanna von Knorring  |  Publicerad 2017-10-23 09:40  |  Lästid: 3 minuter

Det är modeprofilerna Camilla Åstrand, marknadschef på Daisy Grace, och Christopher Bastin, kreativ chef på Indiska, som säljer sin lägenhet på Odengatan i Vasastan. På Instagram berättar de att de säljer sin lägenhet inne i stan för att prova livet i villa.

Lägenheten ligger i en fastighet anno 1931 med utsikt över vackra Vasaparken som ligger intill. “Det kommer att vara svårt att skiljas från den. Den är fantastisk”, skriver Camilla Åstrand på Instagram.

Fyrarummaren har genomgående fiskbensparkett och ljusa färgval. Det generösa köket går i rostfritt med bänk i ljus marmor. I vardagsrummet finns en öppen spis samt höga fönster som ger ett stort ljusinsläpp och utsikt över grönskan i Vasaparken.

Lägenheten har tre sovrum varav ett master bedroom som har ett en-suite badrum. Det finns ytterligare ett badrum i anslutning till de två andra sovrummen samt en gästtoalett i hallen.

Utöver lägenheten ingår även en privat terrass om 24 kvadratmeter uppe på hustaket. Den möblerade terrassen är fylld av grönska och med grillmöjligheter under sommarhalvåret.

Men smakar det så kostar det, utgångspriset för lyan om 124 kvadratmeter ligger på 13 450 000 kronor.

Se fler bilder hos Ekenstam Fastighetsmäklare här.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-10 15:31