Hoppa till innehåll

Spana in Travis Scott och Kylie Jenners galna New York-lya – säljs för 251 miljoner kr

Travis Scott och Kylie Jenner stårpå röda mattan med deras barn i famnen. Även en bild på ett tegelhus

Sju våningar mitt i The big apple var tydligen inte nog för paret därför åker den nu för tionde året i följd upp till försäljning. Spana in bostaden här.

Rapparen Travis Scott och realitystjärnan Kylie Jenner väntar sitt andra barn och familjebyggandet görs tydligen bäst i Kalifornien. Därför kommer de inte längre att hyra in sig i tegelhuset/palatset i New Yorks Greenwich Village och därav har fastighetsägaren återigen lagt upp den sju våningar stora lyan till försäljning för det nätta priset 251 miljoner koronor.

Hur sjukt priset än är så har detta monster till bostad vissa förtjänster som backar upp priset. Tegelhuset ligger i centrala New York, ett stenkast från Washington Square Park, har utsikt mot One World Trade Center och har en rätt lång och gedigen historia.

Huset byggdes 1839 och var under början av 1900-talet hemvist för den gamle kompositören John Philip Sousa (som skrev USAs nationalmarsch Stars and Stripes Forever och Liberty Bell March som användes som vinjett till Monty Pythons Flying Cirkus). Sen dess har fastigheten renoverats av arkitektbyrån Clodagh Design men utan att helt skrapa bort tecken på dess långa historia.

Den 813 kvadratmeter(!) stora bostadens sex sovrum och åtta badrum är sammankopplade via hiss och en specialbyggd glastrappa. Huset rymmer även två kök, bastu, en vinprovningslounge, en enorm matsal och det första som möter besökare är vardagsrummet som sträcker sig över två våningar. Det största sovrummet tar upp en hel våning och på baksidan finns inte mindre än tre uteplatser.

Trots all storfräsighet och kändishistoria verkar huset svårsålt. Enligt New York-baserade fastighetssajten The Real Deal har mäklarfirman Serhant försökt sälja fastigheten i 10 år. Spana in bilderna nedan och avgör om det är värt att förlösa mäklarna från bördan.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.