Dagens bästa köp: Liam Gallagher-parka från A Day’s March

Klä dig som en rockstjärna från Manchester i vår, för en överkomlig peng.

Markus Thörnhammar  |  Publicerad 2019-03-19 12:12  |  Lästid: 2 minuter

Få personer ser lika avslappnat och obekymrat coola ut som rocklegendaren Liam Gallagher. Samtidigt är lika få kända personer så intimt förknippade med ett plagg som den forne Oasis-sångaren är med parkan. Och för Liam Gallagher är parkan ingen image-grej – den är en livsstil. 46-åringen har berättat att han bär sitt signaturplagg dygnet runt, inklusive medan han utför ytterligt vardagliga sysslor som att gå till mataffären, hämta barnen på skolan och gör trädgårdsarbete (!).

Och vem kan beskylla honom för det? Parkan är ett fantastiskt mångsidigt och bekvämt plagg som passar lika bra en halvkylig vårdag i stan som för att halka runt i lerpölarna på Glastonburyfestivalen.

Svenska A Day’s March har sedan starten 2014 seglat upp som en given favorit för män som uppskattar välgjorda och stilrena basplagg som inte river upp allt för stora sår i banksaldot. Och givetvis har de en avskalad, Liam Gallagher-doftande om man så vill, marinblå parka i sortimentet, detta till det skäliga priset 1 895 kronor.

Parka från A Day’s March.
Parka från A Day’s March.
Parka från A Day’s March.

Den här artikeln innehåller affiliatelänkar via Apprl. Läs mer om hur Café jobbar med affiliatelänkar här.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2019-03-19 14:04