Annons

Därför äter den här killen ett foto av Jason Segel – om dagen

Så här. Det finns en kille som heter Noah Maloney. Han har bestämt sig för att äta ett utskrivet foto av Jason Segel om dagen tills skådespelaren äter ett foto av honom.

Sofia Börjesson
Därför äter den här killen ett foto av Jason Segel – om dagen

Yes. Så ligger alltså landet.

På Maloneys Youtube-kanal radas klippen upp. Utan att röra en min äter han upp How I Met Your Mother-stjärnan Jason Segels ansikte, och när han är klar tittar han in i kameran och säger ”Hi Jason”. I det fjärde klippet befinner han sig dessutom i en tatueringsstudio och får Jason Segels namn tatuerat på benet.

Se klippet här:

Annons

Det finns mycket i det här som ger en obehaglig känsla i kroppen. Gör han det för att han är besatt av Jason Segel? Gör han det för uppmärksamheten? Är det egentligen ett skrik på hjälp? Café har försökt reda ut vart allt gick snett.

Pappersätare

Då och då dyker de upp i tv-rutan. Vi vet att de finns där ute, pappersätarna. Kanske hade du någon i din mellanstadieklass som satt och tuggade på de torra arken, kanske läste du den virala artikeln om kvinnan som inte kan få nog av att äta toapapper. På något sätt har vi alla kommit i kontakt med dem. Kan Noah Maloney helt enkelt vara en av dem, och vill få en halvlegitim anledning till beteende med denna omöjliga utmaning. Nu kan han få äta sitt papper resten av livet, så länge Jason Segel inte stoppar honom.

Sociala medier-skadad

Eller så kan vi kalla det för Black Mirror-effekten. De som har sett Netflix-serien förstår vad jag pratar om här. Den består av helt fristående avsnitt och inte sällan handlar de om en framtid där vi får se konsekvenserna av allt användande av sociala medier. Det eviga jagandet av likes på sociala medier kanske har gått åt Noah Maloneys huvud? Han vill maxa visningarna på Youtube-kanalen, se sitt namn och ansikte i Facebook-flödet när människor delar hans alster. Vad han gör är inte viktigt. Hur han framställd är inte viktigt. Han vill synas. Noah Maloney vill ha likes.

Psykisk ohälsa

Det kan ju också vara ett rop på hjälp. Han kanske inte kan sätta ord på sitt mående och istället äter han papper framför hundratusentals tittare i hopp om att någon ska rädda honom, på samma sätt som vissa barn blir utåtagerande och slåss för att de egentligen mår piss? BackaNoah.

Förlorat ett vad

Vi har alla varit med om det. Man har varit lite för kaxig i ett sammanhang och sagt något i stil med: ”Om inte jag inte sätter den här i högra krysset så tänker jag äta Jasons Segels ansikte varje dag tills han är mitt”. Typ.

Gilla Cafe.se på Facebook

Någon annan som tog kändisjakten på för stort allvar var ju Stan i Eminems låt med samma namn. Och ja, det är en medvetet lång koppling att göra, för att kunna tipsa om alla de här gångerna Eminem har varit genial.

Källa: Vice

Annons

Dela (3)
Tweeta

Annons


Laddar