Hoppa till innehåll

David Sundin om det absolut sjukaste i nya Bäst i test i TV4

Efter flera säsonger av publiksuccéer på SVT är det premiär för den första säsongen av Bäst i test på TV4. Men hur kommer egentligen programmet skilja sig efter kanalbytet? Programledaren David Sundin har svaret.

Vad ser du mest fram emot med nya säsongen?

”Att göra våra tittare glada för en stund bland all misär i världen och att få visa upp ännu en ny panel som kastar bananer och staplar kokosnötter som om livet hängde på det.”

Ni har ju just bytt kanal. Hur skiljer sig den nya säsongen från de tidigare?

”Extremt lite. Endast en riktig finsmakare kommer att lägga märke till det faktum att istället för att det är fyra fasta panelister och en gäst så kommer det att vara fem fasta panelister. Och när man väl lagt märke till det så kommer man att inse att det inte var någon större skillnad i slutändan.”

Foto: TV4

Vilka tester minns du som de värsta i programmets historia?

”Det är såklart de tester där jag blir inblandad och då framförallt när jag behöver snurra. Johan Glans hängde upp mig i ett träd en gång och snurrade mig så att jag mådde illa. Det slipper jag gärna göra om.”

Om du fick skapa ett test helt utan inblandning från någon, hur hade det sett ut?

”Det absolut sjukaste i den här soppan är att jag FÅR skapa tester utan inblandning från någon och resultatet av det kan man se på TV4 Play från och med…. NU!”

Nya säsongen av Bäst i test har premiär på TV4 klockan 20.00 fredag 12 januari.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.