Annons

Vårens vassaste herrmode – 5 trendigaste plaggen att bära just nu

Butikerna är fyllda med en ny säsong och nya kläder. Café guidar till de fem trendigaste plaggen att bära just nu.

Martin Hansson
Vårens vassaste herrmode – 5 trendigaste plaggen att bära just nu

shoes_002_1_16

1. Sneakers med grov sula 

Lika fotriktiga som trendigt! En av säsongens skotrender är sneakers med en grövre sula. Eytys, Raf Simons och Spalwart är några av de modemärken som visar upp den snygga skon. Stilsäkert till den vidare byxan i vår.

Annons

 

_VUI0631

2. De vidare byxorna

Byxorna med en vidare silhuett har denna säsong fått sitt stora genombrott. Styla byxan stilrent med ett par sneakers och en krispig vit skjorta för hög modegrad. Om det är ett par jeans eller tunna ullbyxor med pressveck spelar ingen roll.

Gilla Cafe.se på Facebook

 

emoji-man-m-2

3. Sweatshirt med stor passform

En lösare silhuett präglar herrmodebilden just nu – inte oss emot. Välj en storlek större på den alltid lika uppskattade sweatshirten eller kolla in Acne Studios SS17 som har ett flertal fina modeller i butik under februari och mars.

 

_VUI0631

4. Snygg i skjortjacka 

Är det en jacka eller en skjorta? Plagget funkar utomordentligt för båda användningsområdena. Skjortjackan är en oerhört användbar överdel, och passar lika bra att bära under under rocken som i kombination med en cool bomberjacka i vår.

 

_VUI0105

5. Midjeväska

När första modellen på Louis Vuittons visning stegade ut på catwalken med en magväska (samtidigt som samarbetet med skatemärket Supreme fastställdes) stod det klart vilken som är vårens allra hetaste accessoar. Ett stiltips – häng magväskan över axeln.

 

Vill du hellre bära en bomberjacka i vår? Här tipsar Café om 6 snygga bomberjackor som finns att köpa i butik nu. 

 

Annons

Dela (7)
Tweeta

Annons


Laddar