Hoppa till innehåll

Lyft din sommarstil – 10 snyggaste accessoarerna just nu

Martin Hansson

Cafés moderedaktör tipsar om detaljerna som lyfter din sommarstil till helt nya höjder.

Ett smart sätt att göra klädstilen mer personlig är att använda sig av snygga accessoarer. Ett par väl valda solglasögon, en mönstrad scarf eller ett stilrent armband. Det är just de där små detaljerna som många gånger lyfter din stil till en ny nivå – och får din look att se mer intressant ut.

Allt fler modevarumärken storsatsar på accessoarer denna säsong med limiterade lanseringar eller olika designsamarbeten. Svart, brunt, blått och grått är tidlösa färger som alla passar föredömligt att välja när du ska investera i dyrare accessoar. Men va inte rädd för att bära färg och mönster –det ger dig många gånger en mer internationell stil.
 

Sätt sommarstilen med ett par sköldpaddsmönstrade solglasögon från Garrett Leight California Optical vilandes på nästippen, 2540 kr.

Ska du på sommarfest? Välj en rosa slips med surfare på från Prada, 1550 kr.

Matcha jeansjackan i sommar med en röd bandana från Zara, 60 kr.

Kortfodral i läder från Smythson1499 kr.

Ett par snygga och väldigt prisvärda solglasögon från H&M, 80 kr.

Uppkopplad klocka från det nya svenska klockmärket Kronaby, 4 490 kr.

Smart väska från Axel Arigato, 600 kr.

Mönstrad scarf från Gucci, 3300 kr.

Rundade solglasögon från Our Legacy, 2050 kr.

En stilsäker portfölj i läder från italienska modehuset Bottega Veneta, 18 600 kr.
 

Letar du efter ett par heta sandaler inför sommaren? Här tipsar vi om flera snygga sandaler att bära på fötterna. Vill du hellre läsa om snygga solglasögon? Då guidar vi till de bästa köpen under 1000 kr här.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.