Hoppa till innehåll

10 bästa köpen i Cafés shop just nu

10 bästa köpen i Cafés shop just nu
Markus Aamisepp

Farmorsglasögon, linnebyxor och 50-talspikén – Café hjälper dig att välja bland de bästa produkterna från vår shop.

För dig som missat det så har Café nu en alldeles egen shop på vår sajt. Ja, i den lilla rektangulära menyn längst ned till höger kan du botanisera bland kläder, solglasögon och annat inom det vida fältet ”livsstil” och sedan betala direkt utan att fösas vidare till någon annan hemsida. Smidigt va?

I och med att sommaren nu är här har vi valt att sammanställa veckans tio bästa köp i vår shop så att du ska kunna kliva in i årets värmebölja så välutrustad som möjligt. Så nu, utan vidare överläggningar – här är veckans tio bästa köp från Cafés shop:

1. Pikétröja från Whyred – 1 000 kronor

Pikétröjan är sommarens kanske viktigaste plagg. Visst är det de mer gubbiga varianterna med fulsnygga mönster och ränder som det snackas mest om. Men det är ALLTID lämpligt att ha en svart baspiké i garderoben som du kan kombinera med lite vad som helst. Så, här har du den. En svart, luftig och 50-talsinspirerad skjorta som gör att du kan vara liberal med resten av kroppsmunderingen vad gäller mönster och färg.

2. Termos från Glacial – 449 kronor

Drick ditt varma morgonkaffe eller din iskalla hälsojuice med stil med hjälp av en snygg mattsvart termos från Glacial. Avger ingen kondens på utsidan och håller drycken varm i 12 timmar och kall i 24 timmar.

3. Jeans från Adnym Atelier – 1 080 kronor

Pappajeansen sitter inte bara bra på Barack Obama. Nej, de vida 90-talsjeansen (som de också kallas) ger dig den där avslappnade skatelooken och bekväma känslan som du förtjänar.

4. Solglasögon från Chimi Eyewear – 999 kronor

Ett par klassiska solglasögon med runt glas från de eminenta glasögonmakarna på Chimi Eyewear för en förmånlig peng.

5. Sneakers från Sandays – 1 999 kronor

Nu inväntas varmare dagar utan skoförstörande regn och rusk. Därför är det nu också läge att införskaffa vita sneakers. Investera i ett snyggt handgjort par av äkta läder från det göteborgsbaserade märket Sandays.

6. Badbyxor från CDLP – 1 490 kronor

Minimalistiskt och snyggt från inget-tjafs-märket CDLP. Finns i både svart och orange.

7. Bågar från Vasuma – 2 700 kronor

Kantiga farmorsbågar med metallbågar är på tapeten i år. Har du välsignats med dålig syn (ja, sådana som oss får faktiskt spexa till det med ytterligare en accessoar i ansiktet) och är sugen på att uppdatera dina bågar är dessa japanska glasögon i titanium ett stilsäkert val.

8. Väska från IAMRUNBOX – 1 980 kronor

Cyklar du till jobbet eller utför andra äventyrliga aktiviteter där ryggsäcken tenderar att bli blöt är detta väskan för dig. En stilren, vattentät och kompakt väska du både kan ta till kontoret och simma genom ett vattenfall med.

9. Sweatshirt från Avenue Tropicale – 999 kronor

Du kan aldrig ha för många gråa sweatshirts. Komplettera garderoben med ännu en snygg variant från Avenue Tropicale.

10. Skjorta från Boomerang – 1 299 kronor

Enligt hörsägen kommer sommaren 2020 bli lika varm som den under VM-sommaren för två år sedan. Med det sagt bör du se till att köpa ett par linnebyxor innan de tar slut överallt. Varför inte då ett par klassiska varianter med pressveck från Boomerang?

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.