De 7 mest populära svenska projekten på kickstarter just nu

Olle Arnell | Foto Kickstarter.com  |  Publicerad 2015-11-16 15:38  |  Lästid: 3 minuter

Att samla in pengar till olika projekt man vill genomföra men inte riktigt har råd med har blivit en stor rörelse de senaste åren. Det finns ett flertal sajter att lägga upp sina projekt på såsom Crowdfunding, StartSomethingGood, Crowdbrewed, FundedByMe och Kickstarter.

Vi sökte igenom den sistnämnda sajten och letade upp de mest populära svenska projekten just nu. Kolla in projekten här nedan och klicka dig vidare på respektive länk om det är något projekt du känner lite extra för och vill bidra till. Beroende på vilken summa du bidrar med får du olika bonusar tillbaka från den som står bakom projektet.

svensk kickstarter

Future of Comics: From Peow

Tre svenska killar som gjort serietidningar i tre år och nu söker stöd för att skapa fem ytterligare tidningar och kunna trycka i större upplagor. Klicka här för att komma till insamlingen.

gameboy i valnötsträ

Pixel Vision - The handmade portable game system

Love Hultén söker ekonomiskt stöd för att kunna tillverka en konsol som efterliknar klassikern Game Boy Advance SP, i valnötsträ. Klicka här för att komma till insamlingen.

sällskapsspel kickstarter

Treatment - a psychiatry card game

Markus Takanen vill skapa ett sällskapsspel för att uppmärksamma problemen med psykisk sjukdom. Klicka här för att komma till insamlingen.

crazy pictures film kickstarter

DEN BLOMSTERTID NU KOMMER: Feature film (Thriller)

Crazy Pictures söker ekonomisk stöd för att skapa ännu en succéfilm. Gänget bakom ett flertal populära filmer på youtube vill nu göra en film om ett Sverige under attack. Klicka här för att komma till insamlingen.

skydd för mustaschen

The Stache Shield - Protect your Moustache

Odd Company vill samla in pengar för att tillverka och sälja mustasch-skydd för att undvika att matrester eller dricka fastnar i mustaschen. Klicka här för att komma till insamlingen.

staten och kapitalet podcast

Staten & Kapitalet

Per Johansson och Eric Schüldt vill samla ihop pengar för att finansiera en kommande podcast där de kommer att ta lyssnarna med på en "konkret förankrad historisk resa". Klicka här för att komma till insamlingen.

freedesk kickstarter

Freedesk - The world’s most available standing desk

Oscar Troedson är en av skaparna bakom Freedesk – en höj- och sänkbar yta som placeras på exempelvis ett bord och som går att justera för att exempelvis kunna stå upp och jobba. Klicka här för att komma till insamlingen.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-08-28 14:44