Hoppa till innehåll

Den enda trenden du behöver 2021

Januari är spåkulornas månad. Då världens samlade pundits…ar kollektivt veckar pannan och kopplar upp sig mot framtiden. Många är profetiorna men läsare av denna tummelplats för trams och trender kan vara lugna, i vanlig ordning har jag gjort jobbet åt dig. Om du bara ska haka på en trend under året bör du låta det … Continued

Januari är spåkulornas månad. Då världens samlade pundits…ar kollektivt veckar pannan och kopplar upp sig mot framtiden. Många är profetiorna men läsare av denna tummelplats för trams och trender kan vara lugna, i vanlig ordning har jag gjort jobbet åt dig. Om du bara ska haka på en trend under året bör du låta det bli denna. Trumvirveeeeel…

Rivsalt! Det är rosa! Det är salt! Det är riv! Det är… ja jag vet inte egentligen mer än att det är supertrendigt. Varför skulle det annars säljas på till exempel hipphetsmeckat Cervera? (Obs ej sponsrat!)

Och om du trodde att det bara används till matlagning så är det dags att komma in i matchen. Varför inte titta på ditt rivsalt istället för samma gamla serier på Netflix? Så spännande! Eller strunta i att köpa nya byxor och klä dig i rivsalt. Kanske göra en fotoram av rivsalt? Det är också en chic accessoar att imponera med. Släng nonchalant upp en liten rosa nugget på bordet och se hur vännernas ögonbryn skjuter i taket.

Rivsalt, kom ihåg var du läste det först.

Johan Hurtig Wagrell är komiker, poddare och skribent med ett inte så hälsosamt intresse för mode i allmänhet och japanska t-shirts i synnerhet. Här skriver han om just mode – OCH OM SITT HÖGINTRESSANTA LIV!!!

Email: denjohanhurtig@gmail.com

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.