Den här mannen har flyttat till verklighetens Twin Peaks

Hur mycket man än gillar tv-serieklassikern Twin Peaks är det svårt att slå den här Instagram-profilen, som förverkligat många fans stora dröm.

Jonas Strandberg  |  Publicerad 2024-03-18 13:22  |  Lästid: 2 minuter

Dagens feelgood-tips kommer i form av Instagram-kontot Piney Realm, vars upphovsman verkar gilla David Lynchs kultserie Twin Peaks lite mer än de flesta av oss. Han har nämligen flyttat till platsen där flera av de mest klassiska scenerna spelats in. I den lilla staden North Bend i Washington bor nu den här mannen och bakar paj på Twede’s Café, känt i Twin Peaks som RR Diner.

Att följa kontot fyller en med lika delar avund som meditativt lugn. Man känner ett starkt behov av att flytta dit, helst igår. Detta trots att alla som sett Twin Peaks är väl medvetna om att det är en allt annat än idyllisk plats. Något som blev ännu tydligare när serien återvände 2017 i den alldeles utmärkta tredje säsongen The Return.

Det bästa med att följa Piney Realm är att man knappast blir besviken på hur staden ser ut. Det känns – på riktigt – som att turista i den natursköna ort vi lärt oss älska från serien. Den där ugglorna inte är vad de verkar, där tvillingtopparna är ständigt täckt i dimma och där kaffet smakar… förbannat gott.

Surfa in på @piney_realms Instagram-konto och låt dig förföras av den otroliga naturen.

Foto: piney_realm, Instagram.
Foto: piney_realm, Instagram.
Foto: piney_realm, Instagram.
Foto: piney_realm, Instagram.
Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2024-03-18 13:27