Hoppa till innehåll

Det här händer när du marinerar kött i hot sauce i dagar

Marknaden för riktigt stark sås får snart anses som helt mättad. Innan dess behöver dock någon testa det alla tänkt på. Vad händer egentligen när man fullkomligt dränker sin mat i riktigt, riktigt stark sås?

Youtubern Guga Foods är inte främmande för matrelaterade experiment, men trots det stack den här videon ut. Hans ambition är att ta reda på vad som händer när man marinerar olika typer av kött i hot sauce. Ni vet, sådan löjligt stark sås man normalt bara skvätter några droppar av på sin mat för att ge den extra bett. Nu dränker han köttbitarna i sås och låter den ligga kvar i dagar och götta till sig.

Guga testar allt från lax till lam, kyckling och nötkött och den inhumana behandlingen av maten ger ganska olika resultat på de olika bitarna. När det gäller kycklingen verkar den kraftfulla marinaden delvis lösa upp köttet. Laxen verkar smaka ganska bra trots den kulinariska misshandeln, men nötköttet… Ja, ni får helt enkelt se själva, men låt oss säga att effekterna inte är uteslutande positiva.

Se det kryddstarka experimentet i sin helhet här:

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.