Annons
Annons

bars

Förstå att komma in på hotellrummet efter en lång resa och släppa väskorna mot golvet. Du behöver inte göra dig fräsch för att gå ner på stan för att hitta första ölen, heller inte knäcka någon fisljummen burköl som legat i bilen hela dagen. Det enda du behöver göra är att ta ett glas och fylla det med iskall öl på tapp – direkt i hotellrummet.  

* * *

Bakom den geniala idén står bryggeriet BrewDog (grundarna Martin Dickie och James Watt på bilden ovan) som bland annat har en egen bar i Stockholm. Tanken är att bryggeriet ska crowdfunda ihop 25 miljoner till en rad olika projekt varav ett är öronmärkt för ett nytt ölhotell. Deras bryggeri ligger i den lilla skottska staden Ellon med en befolkning på strax under 10 000. Hotellet med öltema kommer att placeras i direkt anslutning till bryggeriet.

Annons
Gilla Cafe.se på Facebook

– Vi skulle älska att ha en plats där människor skulle kunna bo när de besökte oss – eftersom vi ligger ganska avlägset här uppe, säger grundaren Martin Dickie till brittiska Telegraph.

Men det som verkligen kommer locka människor till hotellrummen är inte den sorgsna chokladbiten på kudden.

– Vi kommer att ha Brewdog-öl på tapp i varje hotellrum, säger Martin Dicke.

Företaget har gjort sig känt för att crowdfunda ihop sina pengar och expandera genom sina kunders goda vilja. På så vis har företaget varit ett kaxigt alternativ till de stora pubkedjorna eller ölföretagen.

Erik Lejdelin

* * *

Läs mer!

Strandtomt och egen skateboardramp – kolla in det coolaste huset på Hemnet just nu

Här är Facebooks nya drömkontor – kolla in 13 galna bilder

Wow! 40 bilder från det helgalna huset som Minecrafts skapare ”stal” från Beyoncé och Jay-Z

Annons

Dela (42)
Tweeta

Annons


Laddar