Hoppa till innehåll

Hejdå Trump! Här är 15 av dina roligaste (och mest bisarra) stunder

Donald och Melania Trump kollar mot en solförmörkelse och en frilagd Trump som vinkar.

USA:s 45:e president går i mål med en andra riksrätt hängande över sig – och mycket kan man säga om Donald Trump, men hans tid vid makten har bjudit på en hel del skräckblandade gapskratt.

En era är över. Med “stop the count!“-hetsen och uppviglingen till Kapitoliumstormningen som kronan på verket slutade Trumpdynastin i ett skramligt dissonant ackord.

Trumps politiska värv summeras bäst av andra, på andra ställen. Med en stor brasklapp om hur mycket polariseringen och oreda den golftokiga gangstern ställt till med i USA och i förlängningen världen går det inte förneka att han också bjudit på en uppsjö av väldigt komiska ögonblick. Det var varit en show av koncentrerad galenskap i fyra år och när det nu är dags för det sista avsnittet av The Trump Show summerar Café några av Donald Trumps presidentskaps roligaste – och mest bisarra – stunder. Ta rygg!

1. Pappadansens mästare.

”The Trump dance”, eller som vi säger i Sverige: pappadansen. 10 Dermot Clemenger-poäng av 10 möjliga.

2. Det osynliga dragspelets mästare.

Enligt obekräftade uppgifter till Café gör röster från Trumps innersta krets gällande att han efter presidentskapet ska dra till Torsby för att gå en dragspelskurs hos Tord Grip.

3. Förminskande smeknamnsmästaren Donald Trump.

Frågan är om vi sett en mer dödligt effektiv makthavare när det kommer till att, på ett högstadiemobbarvis, förminska sina politiska motståndare? Jeb Bush blev ”Low Energy Jeb”, Hillary Clinton ”Crooked Hillary”, Ted Cruz ”Lying Ted” och Kamala Harris ”Phony Kamala”. En någorlunda förminskningsrumsren favorit är hans smeknamn för Bush den äldre: ”Bush Original”.

4. På samma tema: Donald Trump tycker det är en god idé att smeknamnsförminska en av världens farligaste ledare när han kallar Nordkoreas Kim Jong Un för ”Rocket Man”.

5. På samma tema #2: ”lille Bruce Springsteen”.

Foto: Getty

För många är han The Boss, för Trump är han “lille Bruce Springsteen”.

6. Stoppa rösträkningen för i helvete!

2000-talets roligaste tweet?

7. Trumpen kan varken nämna ett kapitel i sin ”favoritbok” – eller välja sin favorit av Nya och Gamla testamentet.

”Probably equal”.

8. Ingen konflikt är för liten eller för stor för USA:s president.

9. Vad gör man precis efter när man torskat ett presidentval? Man spelar golf.

Donald Trump spelar golf
Foto: Getty

Att vara golftorsk är inget unikt – alla som spelar den gamla överklassporten vet hur beroendeframkallande den är. Men att bege sig ut på dubbla golfrundor dagarna i två direkt efter att ha torskat ett presidentval och hävdat valfusk som orsak ÄR unikt. Sugen på att veta mer om Trumps kvaliteter som golfspelare? Läs i så fall Cafés granskning av hans sving här.

10. ”Thank you Kanye, very cool!”

11. När en presidents röststyrka inte segrar över en gräsklippare.

En 10-årig entreprenör (nåja) skrev ett brev där han ville visa upp sin gräsklippar”business” för Trump. Sagt och gjort, 10-åringen skickas till Vita huset föra att klippa lite gräs – och Trump kämpar hårt med röststyrkan för att överrösta gräsklipparen, vilket resulterade i nedan virala meme.

12. Frågan är: brun utan solbränna eller uv-strålningsproducerad bränna?

13. Four Seasons som Four Seasons, am I right?

Foto: Getty

14. ”Får inte titta in i solen, får inte titta in i solen, får inte titta in i solen… Fan! Jag tittade in i solen.”

I augusti 2017 svepte en solförmörkelse in över USA. Trots tydliga varningar från sakkunniga att INTE kolla in i solen utan skyddande glasögon kunde inte Donald Trump ta varningen på mindre allvar.

15. Alla gånger Donald Trumps hår betett sig lika irrationellt som presidenten själv

Hejdå, Donald Trump!

Foto: Getty

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.