Annons
Annons

Drömjobbet där du får dricka vin och resa på arbetstid – ansök här

Kasta pärmen och ge chefen den där efterlängtade avhyvlingen – det är dags att säga upp sig! Nu finns nämligen drömjobbet ute, och det innebär i princip obligatorisk semester.

Sofia Börjesson

Företaget Union Wine Co i Oregon, USA, söker en ”canbassador” (burkassadör?) som vill hänga med på en roadtrip längs USA:s östkust i sommar – i en mobil vinbar. Drömjobbet? Ja.

Vinbaren kommer att stanna till vid festivaler, butiksöppningar och diverse utomhusevenemang för att marknadsföra ett nytt vin som säljs på burk: Underwood Wine.

Annons

I arbetsbeskrivningen framgår att de letar efter någon med en utåtriktat attityd som gillar vin. Burkassadören ska också kunna anpassa sig och vilja växa med företaget, och tänka utanför ”flaskan”.

4 månader med den här? Ja, tack! Foto: Union Wine Co.

Det finns dock en hake, förutom det faktum att du måste ha fyllt 21 år och ha möjlighet att befinna dig på resande fot under längre perioder (1-4 månader åt gången). Du måste nämligen klara ett fystest som visar att du kan lyfta uppåt 23 kg vid upprepade tillfällen (vinet lyfter inte sig självt) och du ska också klara av att manövrera ett stort fordon.

Sugen på att söka? Då får du sno dig på, för ansökan ska nämligen vara inne senast den 7 maj. Du hittar jobbannonsen här!

Lycka till!

Källa: Cosmopolitan

Annons

Dela (94)
TweetaLaddar