Annons

Efter succén – här öppnar Paradiset sin andra ekobutik

I april 2015 öppnade Paradiset Skandinaviens största ekobutik på Södermalm i Stockholm. Butiken blev snabbt en succé – och nu väljer Paradiset att öppna sin andra butik i centrala Stockholm.

Sanna Rossäng

Att Stockholmarna har efterfrågat ett brett utbud av ekologisk mat var Johannes Cullberg, grundare och VD av ekobutiken Paradiset, snabb att förstå. I april öppnade han butiken Paradiset som togs emot med öppna armar av Stockholmarna. Butiken erbjuder 80 procent ekologiska produkter på 1600 kvadratmeter på Södermalm i Stockholm och snart får Stockholmarna ännu en ekobutik att besöka.

Annons
Paradiset-ny-butik----

Paradiset på Södermalm i Stockholm.

Innan sommaren öppnar Paradiset sin andra butik i centrala Stockholm, i korsningen Mäster Samuelsgatan/Regeringsgatan.

Gilla Cafe.se på Facebook

– Läget kan inte bli bättre. Vi får en spännande möjlighet att visa upp Paradiset till en mycket större publik som inte prövat oss på Södermalm ännu. Kombinationen av de godaste produkterna, underbar personal och produkter till rätt priser i en butiksmiljö som Sverige inte sett maken till tidigare har gått hem hos våra gäster och det blir härligt att vi får visa upp det för fler personer, säger Johannes Cullberg.

Paradiset-ny-butik-

Likt butiken på Södermalm kommer den nya butiken erbjuda servering.

Paradiset-ny-butik

Butiken blir nästan 1200 kvadratmeter stor och kommer att fokusera på färskvaror. Utöver detta kommer det kommer även att finnas möjlighet att äta och fika i butiken.

Artikel publicerades först på Residencemagazine.se.

Annons

Dela (91)
Tweeta

Annons


Laddar