Hoppa till innehåll

Emil Åreng slår ihop två klassiska drinkar till en

Varför nöja sig med en drink, när man kan sammanföra två? Emil Åreng testade och resultatet kallar han blygsamt ”den bästa drinken vi någonsin gjort”.

Veckans avsnitt av Café Åreng spelades som vanligt in i Umeå på Facit Bar, som drivs av Cafés dryckesredaktör Emil Åreng. Den här gången utgår han från drinkarna Ramos Gin Fizz och Snowball. De båda slår han sedan ihop och resultatet? Det blandar du enkelt så här!

RAMOS SNOWBALL FIZZ ROYAL

30 ml Poli Bomb

30 ml Hernö Old Tom

40 ml Äppelsyra från Sandbergs Drink Lab (eller 30 ml citronjuice)

20 ml Sockerlag 30 ml Äggvita

20 ml Grädde

Skaka utan is, länge.

Ner med is, men inte hela vägen upp, skaka igen.

Toppa med Facit Royal eller Hallonsoda.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.