Hoppa till innehåll

En BBQ-teaser

Bilden är borttagen

I väntan på att vår BBQ-smoker ska bli färdig provlagade jag igår kväll en av mina absoluta grillfavoriter. Det är en slags Dry rub ribs som jag lärde mig laga när jag och Nikola var i Memphis på reportageresa. Trots att de bara grillades i ugnen, och uppnådde uppskattninsgvis 20 procent av sin fulla potential, … Continued

I väntan på att vår BBQ-smoker ska bli färdig provlagade jag igår kväll en av mina absoluta grillfavoriter. Det är en slags Dry rub ribs som jag lärde mig laga när jag och Nikola var i Memphis på reportageresa. Trots att de bara grillades i ugnen, och uppnådde uppskattninsgvis 20 procent av sin fulla potential, blev de fantastiska. Till och med min dotter Dixie, som annars i princip är vegetarian, älskade dem. Kolla:
Bilden är borttagen
Bilden är borttagen
Bilden är borttagen
Bilden är borttagen
Receptet kommer så fort grillen är färdig.

Jonas Cramby är författare och skribent i Café. Han har gett ut kokböckerna Texmex från grunden, Texas BBQ, Mackor, !Taco loco!, Japansk grillning och Korean BBQ samt guideboken Tokyo för foodisar. Böckerna har getts ut i flera länder över hela världen.

Email: crambyjonas@gmail.com

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.