Hoppa till innehåll

En lägenhet värd mycket snabba cash – Jens Lapidus visar upp sitt hem

cafevik

Författaren Jens Lapidus ställer ofta upp i intervjuer och pratar om sina böcker, juridik eller något annat hårt ämne. Men han pratar sällan om sitt privatliv, och sitt hem vill han inte visa upp. Tills nu. En PR-kvinna har släppts in i lyan på Södermalm och ställer 40 enerverande frågor som han svarar på i tur och ordning. … Continued

Författaren Jens Lapidus ställer ofta upp i intervjuer och pratar om sina böcker, juridik eller något annat hårt ämne. Men han pratar sällan om sitt privatliv, och sitt hem vill han inte visa upp.

Tills nu. En PR-kvinna har släppts in i lyan på Södermalm och ställer 40 enerverande frågor som han svarar på i tur och ordning. Trots en viss, ska vi säga stelhet, i arrangemanget kan vi inte låta bli att imponeras av att de löser allt i en enda tagning utan klipp. Och för den inredningsintresserade finns det en outsinlig källa intressanta iakttagelser att göra – ja vi menar dig, Hemnet-knarkare.

Grattis, Jens! Du är härmed nere med internet.

* * *

Läs också!

Håll koll: det här är vad alla bråkar om i Stieg Larsson-härvan

7 tecken på att Stockholms bostadsmarknad är bisarr

Här är restaurangerna som säljer Coca-cola – och de som bara har Pepsi

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.