Erik Niva ny deltagare i På Spåret – här är hela listan med årets tävlande

Några försvinner och några tillkommer när den 27:e säsongen av På Spåret drar i gång i november. Bland annat kommer Kristoffer Appelquist, Sigge Eklund och Erik Niva finnas med bland de tävlande.

Sofia Börjesson  |  Publicerad 2016-09-29 14:55  |  Lästid: < 1 minut
cafe_pasparet

Foto: Gastacomedy/Café/All Over press

Efter att ha tagit hem På Spåret två år på raken får nu Elisabeth Höglund och Jesper Rönndahl lämna över stafettpinnen till ett annat par. Till exempel till sportjournalisten Erik Niva och konstnären Charlotte Gyllenhammar vars lag utgör ett av årets nya konstellationer.

Men några lag är kvar från i fjol. Bland annat Kakan Hermansson som tävlar med pappan Jan Hermansson och Jonas Eriksson som tävlar med Åsa Sandell. Göran Hägglund kommer också tillbaka, men det blir inte tillsammans med Anna Ekström som nyligen blev utnämnd till gymnasieminister. Istället kommer han att tävla med Olivia Wigzell som är generaldirektör för Socialstyrelsen.

I år kommer tv-tittarna kunna vara med och tävla med hjälp av en ny app. Tanken är att man ska kunna tävla i realtid med de tävlande i rutan.

Här är hela listan med deltagare:

Malou von Sivers och Sigge Eklund

Charlotte Gyllenhammar och Erik Niva

Kakan Hermansson och Jan Hermansson

Bea Uusma och Kristoffer Appelquist

Kristin Lundell och Johan Hilton

Göran Hägglund och Olivia Wigzell

Kalle Lind och Isobel Hadley-Kamptz

Jonas Eriksson och Åsa Sandell

Ronny Svensson och Anne-Lie Rydé

Gästartister som är klara:

First Aid Kit

Niklas Strömstedt

Veronica Maggio

Amanda Werne

I en tidigare intervju med Café berättade Erik Niva om när han fick förfrågan att vara med i på Spåret: ”Jag förväntades provfilma för På Spåret när Malmö FF skulle möta Olympiakos, så det blev inget just då.”

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2016-12-09 11:12