Hoppa till innehåll

Expedition: Bevis på träning

Eftersom expeditionens fysansvarige Kalle Wahlström inte riktigt litar på att jag verkligen utför hans snitsiga träningsprogram har han krävt att jag ska börja leverera bildbevis varje vecka. Så här är de, bevisen på förra veckans aktiviteter: Bevismaterial 1: Vandring, Vanadislunden samt Lill-Jansskogen Här är jag, klädd för det det notoriskt omväxlande vädret uppe i Vanadislundens … Continued

Eftersom expeditionens fysansvarige Kalle Wahlström inte riktigt litar på att jag verkligen utför hans snitsiga träningsprogram har han krävt att jag ska börja leverera bildbevis varje vecka. Så här är de, bevisen på förra veckans aktiviteter:

Bevismaterial 1: Vandring, Vanadislunden samt Lill-Jansskogen

Här är jag, klädd för det det notoriskt omväxlande vädret uppe i Vanadislundens dödszon.

Toppbestigning!

Jaja, jag vet. Men det var jobbigare än det ser ut!

Bevismaterial 2: Kettlebells i källaren

Veckans största utmaning var blotta tanken på att ta bilder på sig själv på gymmet. ”Vad är det där för överårig, överviktigt Jersey Shore-wannabe?”, skulle ju folk bergis undra när jag gjorde mina bicepsövningar samtidigt som jag tog bilder i gymspegeln. Det vore ju superpinsamt! Så jag bestämde mig för att träna kettlebells i källaren istället. Dock – och det är här det blir lite ”skumt”, det erkänner jag – så får jag inte över just de gymbilderna från digikameran. Jag vet hur det låter, men det är sant! Jag lovar!

Bevismaterial 3: Vandring Brunnsviken runt

Kolla dåren på isen! Ja, jag vet att jag kanske inte ska säga något som planerar åka till Svalbard,  men ändå, vilken jäkla dåre.

Det här är mest en bild för att variera det så kallade ”utsnittet”.

Kolla! En dåre till! Vad kan det vara, två meter till vattnet? Vill han dö eller?

Jonas Cramby är författare och skribent i Café. Han har gett ut kokböckerna Texmex från grunden, Texas BBQ, Mackor, !Taco loco!, Japansk grillning och Korean BBQ samt guideboken Tokyo för foodisar. Böckerna har getts ut i flera länder över hela världen.

Email: crambyjonas@gmail.com

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.