Hoppa till innehåll

Expedition: Träning

Arbetet med expeditionen fortskrider. Jag fortsätter att gå igenom era förslag och föra in dem i ett excellark (resultat redovisas snart) och för att få hjälp med fysträningen har jag kontaktat den starkaste jag vet: Kalle Wahlström. Jag tränade MMA med Kalle förra våren och han var verkligen freakigt stark – helt utan teknik bände … Continued

Arbetet med expeditionen fortskrider. Jag fortsätter att gå igenom era förslag och föra in dem i ett excellark (resultat redovisas snart) och för att få hjälp med fysträningen har jag kontaktat den starkaste jag vet: Kalle Wahlström. Jag tränade MMA med Kalle förra våren och han var verkligen freakigt stark – helt utan teknik bände han upp de klurigaste av grepp och krossade sin motståndare som de var gjorda av salta pinnar. Så stark vill jag också bli! Kalle, som samtidigt är en väldigt snäll person, lovade att skriva ett träningsprogram som kommer göra mig/oss (typ) lika stark som honom. Haka på ni med, så är vi i expeditionsform till sommaren!

Träningsschema vecka 1

Tisdag: Ring klocka ring
Med kettlebell x3:
5×2 turkish getups
10×2 Clean and snatch
10×2 Clean and press
10×2 utfall med kettlebell på rak arm

Onsdag: Vilodag
Lång återhämtningspromenad

Torsdag: Vilodag
Återhämtningspromenad

Fredag: Ta en arm-/bensträckare
100 burpees
Sen, utan vila mellan set
10 bänkpress
10 benböj
8 bänkpress
8 benböj
Och så vidare ner till
2 bänkpress
2 benböj

Lördag: Vilodag
Återhämtningspromenad

Söndag: Bendöd medelst pulka
Bär barn på axlar och pulka/snowracer i handen uppför backen i Fiskartorpet. Åk ner. 15 repetitioner.

Jonas Cramby är författare och skribent i Café. Han har gett ut kokböckerna Texmex från grunden, Texas BBQ, Mackor, !Taco loco!, Japansk grillning och Korean BBQ samt guideboken Tokyo för foodisar. Böckerna har getts ut i flera länder över hela världen.

Email: crambyjonas@gmail.com

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.