Fadde tar Stureplan till Söder – där kristallkronor möter 29-kronorsbärs

Fadde Darwich blev känd som ordningsvakt på Spy Bar i Stockholm under glansdagarna på 90- och 00-talet. Nu tar han med sig det bästa (enligt honom själv) från Stureplan och flyttar in på Södermalm.

Joel Linde  |  Publicerad 2016-10-05 10:35  |  Lästid: < 1 minut
Fadde och Gert Fylking under invigningen av Bara 2.Noll

Fadde och Gert Fylking under invigningen av Bara 2.Noll

När Spy Bar var Sveriges hetaste nattklubb var det Fadde som bestämde vem som var ute och vem som var inne genom att peka på de som fick komma in. 2008 dömdes han för skatte- och bokföringsbrott och fick fängelse i ett år och fyra månader samt näringsförbud i fem år.

2015 blev han nattklubbschef på Underbara Bar på Södermalm och nu, 2016, utvidgar han sitt söderkluster med klubben Bara 2.Noll, där Östermalm möter Södermalm.

– Vi tycker inte att man som Södermalmsbo ska behöva åka till Östermalm för att gå på flotta krogar – och så tycker vi även att det flotta inte ska vara så dyrt. Vi kommer att erbjuda toppkvalitet, från inredning till mat – men exempelvis så kommer en stor stark bara att kosta 29 kronor, säger han till alltomstockholm.se.

Den nya klubben är ett försök att uppdatera Stockholms nattliv som länge varit allt för centrerat till Stureplan, menar Fadde.

– Nu ändrar vi på det genom att utvidga nöjeskartan och erbjuda en ny generation av krog. Vi gör en härlig cocktail som ser ut som Stureplan, men har söderpriser.

Fadde har också:

• Dejtat Linda Rosing och ingick därmed i en av kvällspressens absoluta favoritduos.

• Jobbat som personlig tränare.

• Suttit ett år och fyra månader på Kolmårdens anstalt.

• Varit kontaktperson för ungdomar på glid.

• Berättat hur vakter ”inte släpper in zigenare, afrikaner, turkar och rullstolsbundna” och därefter blivit ”ratad på Stureplan”.

Sagt att han legat med minst 4 000 kvinnor, ungefär 300 per yrkesverksamt år på Stureplan, that is.

Bara 2.Noll ligger på Östgötagatan 33, vägg i vägg med Underbara Bar. Mer info här!

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2016-10-19 16:38