Hoppa till innehåll

Familjen Sopranos ikoniska bås kan bli ditt för jättemycket pengar

Det är inte varje dag det finns möjlighet att köpa sig en bit tv-historia. Frågan är bara om man inte skulle få en lite morbid känsla av att äta vid just det här bordet?

2007 sändes det allra sista avsnittet av Sopranos och den avslutande, ödesmättade scenen ägde rum vid familjens reserverade bord på den lokala dinern. Nu kan båset bli ditt, om du är rik som ett troll.

Utan att spoila finalen Made in America kan man säga att det är en plats som har väldigt, väldigt stor betydelse för Tony Soprano och den ljusskygga verksamhet hans familj ägnar sig åt. Dessutom gav finalavsnittet Journeys Don’t Stop Believin’ en välförtjänt andra andning, och när avsnittet hade sänts blev tv-historien aldrig riktigt sig lik.

Nu har Sopranosbordet och bänkarna packats ihop från sitt mångåriga hem på Holsten’s i New Jersey. Den minst sagt historiska restaurangen ska renoveras och därför säljer man maffiafamiljens bord på auktion där ledande budet i skrivande stund ligger på nära 850 000 svenska kronor. Givet budgivningens hastighet känns det inte som en vågad gissning att miljonen kommer passeras med råge.

För detta får man bordet, bänkarna och en avdelande vägg med etiketten ”Reserved for the Soprano family”.

Foto: Ebay

Sugen på att lägga ett bud? Surfa in på auktionen på Ebay.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.