Fars dag: 5 långärmade skjortor till den trendiga pappan

Skjorta från OAS och CDLP

Fira farsgubben med en skjorta från CDLP, Eton eller Oas.

Joakim Almén  |  Publicerad 2022-11-08 15:06  |  Lästid: 2 minuter

Fars dag infaller på söndag 13 november och bland tusen potentiella gåvoalternativ så är den långärmade skjortan alltid ett säkert kort. Café tar fram fem förslag på snygga skjortor från vår egen webbshop att ge bort till pappa på fars dag.

Utstickande från Dedicated

Varberg autumn birds, 629 kr

Får det lov att vara en prisvärd och fashionabel skjorta med fågeltryck till pappa? Ett bra köp till fadern som inte tycker att världens snyggaste (och enda) skjortfärg nödvändigtvis måste bestå av en färg.

Prisvärt från Brixtol Textiles

Oni shirt, 648 kr

En stilren, snygg och prisvärd skjorta från Brixtol Textiles med loose fit för en modern silhuett till halva priset. Skynda, fynda!

Färgstarkt från OAS

Pink bee linen shirt, 1 200 kr

Linneskjorta för pappan som gillar att sticka ut med färg. Funkar bra till sommarens strandhäng, och funkar lika bra att kulörpigga upp en deppig och mörk höst- och vinterkväll. För den mindre färgtillvända farsan finns liknande skjortor från OAS även i svart och vitt.

Stilrent från Eton

Black wrinkle free cotton-linen, 1 899 kr

Eton är ett säkert kort på fars dag. Den svenska finskjortagiganternas materialval gör sällan en pappa besviken. Extra Eton-snygg är den här stilrena, svarta skjortan i skrynkelfritt bomullslinne. 

Trendigt från CDLP

Home shirt, 2 000 kr

Det händer inte bara grejer på underkläderfronten för kalsongfavoriterna CDLP. Deras övriga utbud, med skjortorna i spetsen, håller även högsta stil- och komfortklass. CDLPs snygga Home shirt finns även i marinblått och olivgrönt och kan matchas med shorts eller byxor i samma serie.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2022-11-08 15:14