Annons

Från pistolkuleformade shakers till isformar och appar. Här är fem inte alls oumbärliga, men däremot smarta och/eller snygga produkter – för er som gillar alkohol.

* * *

Kul cocktail-shaker
Bullet Cocktail Shaker, ovan, vacklar på rätt sida (eller?) gränsen till det som kan kallas tacky. Rymmer drygt åtta deciliter och blir din för cirka 250 kronor här.

Annons

Vass flasköppnare
Nu kanske vi börjar komma lite för nära saker som passar bättre i tonårspojkrummet. Men det faktum att den här 50 mm patronhylsan och flasköppnaren är gjord av riktig ammunition, gör att den ändå kvalar in. Finns här för cirka 70 kronor. Skämt på temat shots och Patrón ingår ej.

Gilla Cafe.se på Facebook

 

Potent drink-app
Relativt nysläppt app som innehåller över 500 drink-recept. Bäst gillar vi funktionen där man knappar in de ingredienser man har, sedan sorterar appen ut de drinkar du kan göra. Och nej, trots att det är Absolut som står bakom appen, handlar det inte bara om vodka-drinkar. Drinkar baserade på tequila, whisky, gin, rom och brandy finns också att välja mellan. Gratis här.

Flaskhållare med stil
Cykling och alkohol passar som… vatten och olja? Nåja, vi har alla cyklat med en systemet-påse, och vet vilket helvete det är. Snygga Bicycle wine rack råder bot på  problemet. Finns tyvärr bara att köpa från USA, här för cirka 200 kronor.

Isbollar!
Pimpa fördrinken med snygga isbitar. Ett fyrpack blir ditt för 99 kronor här.

Patrik Hedlund

Annons

Dela (11)
Tweeta

Annons


Laddar