Hoppa till innehåll

Fem grejer som alla medelålders män älskar

Vilka prylar älskas egentligen allra mest av medelålders män? Här är ett urval av saker som gör dem lite extra glada.

1. En skrymmande powerbank

Det är såklart praktiskt med en powerbank, men den medelålders mannen tar det alltid för långt. För honom föregås köpet av enorm research, innan han till slut landar i ett beslut. Det är alltid en produkt som skulle kunna släppas från femte våningen och vid landning skapa en liten krater i asfalten och som trots det kan ladda typ fem olika enheter samtidigt, tio gånger om. En produkt som utifrån sett känns onödig, eftersom det närmsta den här mannen kommer friluftsliv är ett glas vin på balkongen.

2. En onödigt lång laddsladd

Alla hatar en tjugo centimeters stump till telefonsladd, men den medelålders mannen överdriver återigen åt andra hållet. Tre meter långa mobilsladdar har helt slagit över gränsen. Såhär. En lång sladd känns mer och mer praktiskt, fram till en viss punkt. Vid den punkten känner man bara äckel över den där vidriga sladdormen som ständigt ligger och skräpar på golvet.

3. Röststyrd teknik

Det är alltid något skit som strular med de här männens gadgets. De fungerar aldrig någonsin felfritt. Den oerhörda stoltheten när de inför publik ska tända en taklampa med sin röst och det inte fungerar… Det statusfallet är inget annat än hjärtekrossande.

4. Ett plånboksfodral för sin telefon

Den givetvis konstant splitternya telefonen packas alltid ner i ett tjockt skinnfodral med plats för en mängd olika betalkort och annan skit. Motsvarigheten till att köpa en jättefin och dyr soffa och direkt plasta in den. Anledningen är mycket enkel. Den medelålders mannen älskar verkligen ny teknik, men är också fullkomligt livrädd för att råka ha sönder den.

5. Någon onödigt stark sås med ett äckligt namn

Här kan man faktiskt se ett möte med den yngre singelkillens intresse för stark sås. Oklart om det handlar om att den medelålders mannen går i barndom, eller om såsintresset legat latent hela tiden. Den här flaskan fick mannen som en skojig present av någon jobbarkompis och när han öppnade paketet var det första gången han sett glad ut på många år.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.