Hoppa till innehåll

Första smygtitten på Vans Harry Potter-sneakers

Markus Thörnhammar

Accio, kaliforniska skejtdojor med Hogwarts-tema!

Det minst sagt klassiska streetmärket Vans ligger inte på latsidan vad gäller högprofilerade franchise-samarbeten. Efter att nyligen ha lanserat en kollektion som hyllar rocklegenden David Bowie är det snart dags för nästa, i dubbel bemärkelse, magiska konceptkollektion.

Det är allas vår favoritskola för häxkonster och trolldom som ska få pryda Vans-kläder, accessoarer och givetvis sneakers i en kollektion som det än så länge finns väldigt knapphändig information om. Vad som dock står klart är att alla Hogwarts elevhem kommer att föräras med varsin sneaker i fyra olika modeller och just skorna är den enda del av kollektionen som det än så länge finns bilder på.

Här är den: Den första och hittills enda bilden på Vans Harry Potter-pjuck.

Den modiga och rättfärdiga passar givetvis bäst i Gryffindor-varianten: Vans Sk8-Hi-modell som går i vinrött och gult med Harrys eget elevhems lejonemblem. Den förståndiga och kvicktänkta konsumenten väljer med fördel Ravenclaws blåa sneaker i Vans typiska checkerboard-mönster. Har sorteringshatten placerat en i fryntliga och godmodiga Hufflepuff har man en bekväm slip on-modell som bepryds med en grävling och texten Hufflepuff att tillgå. Är man istället listig och känner sig en aning besjälad med ormar gör man istället klokt i att satsa på Slytherin-sneakern i grönt och svart och ormskinnsimiterande mönster.

https://www.instagram.com/p/BxZ8Ntsh3FX/?utm_source=ig_embed

Inget releasedatum är släppt men man kan med fördel hålla utkik efter vidare Hogwarts-relaterad sneaker-information här.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.