Hoppa till innehåll

Känslosam trailer till Sigge Eklunds långfilm ute nu

Sigge Eklunds första långfilm En del av dig släpps på Netflix om bara några veckor. Nu har den första trailern släppts.

Författaren och poddaren Sigge Eklund debuterar nu som långfilmsregissör med ungdomsdramat En del av dig som lanseras globalt på Netflix den 31 maj. I rollerna ser vi bland andra Zara Larsson (i sin skådespelardebut), Edvin Ryding och Felicia Maxime och för manus står Michaela Hamilton. Nu har den första trailern släppts och i filmen följer vi Agnes som ser oerhört mycket upp till sin storasyster Julia, när något hemskt händer som kastar omkull allt.

Ett visst hemlighetsmakeri omgärdar handlingen som ni hör, men det verkar vara en mycket emotionell, dramatisk film vi kommer bjudas på. Eklund själv kommenterade entusiastiskt projektet i samband med att inspelningarna drog igång.

”Jag har väntat hela mitt liv på ett manus som fångar skräcken och magin i att vara tonåring. När jag läste Michaela Hamiltons berättelse blev jag fascinerad av det faktum att allt det fanns där. Desperationen och skönheten, och den där känslan som man känner som 17-åring, av hur ens bröst håller på att explodera av längtan.”

Se trailern här:

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.