Frank Ocean släpper luxuös penisring i diamant och guld

Frank Ocean och en penisring från hans smyckesmärke Homer.

Penisaccessoaren från Frank Oceans smyckesmärke Homer kostar mer än kvarts miljon kronor.

Joakim Almén  |  Publicerad 2022-08-09 15:23  |  Lästid: < 1 minut

Artisten Frank Oceans lyxsmyckesmärke Homer har släppt en ny kollektion av accessoarer. Bland the usual suspects av smycken som örhängen, armband och nyckelringar sticker en något mer alternativ accessoar ut – penisringen.

Och det är sannerligen inte vilken penisring som helst! XXXL H-Bone Ring, som den heter, är av namnet att döma inte gjord för gemene mans penis eller för den delen plånbok. Ringen är gjord i 18 karats guld och utsmyckad med 60 ”labbodlade” prinsesslipade diamanter. Musiktidningen Pitchfork skriver att den väl tilltagna penisringen kostar 25 570 amerikanska dollar. Men på Frank Oceans smyckesmärkes hemsida är den listad för hela 340 996 kronor. Maffigt.

Foto: Homer.com

Penisringen är dock långt ifrån det dyraste du kan köpa från Homer. På deras hemsida finns ett halsband med oöverskådligt många diamanter för nästan 9 miljoner kronor. Ännu maffigare.

Den nya kollektionen smyckeskollektionen finns att beskåda på Homers hemsida eller via bokat besök i lyxmärkets butik i Chinatown i New York.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2022-08-09 15:48