Annons
Annons

Fyraåring styr lastbil – se Volvos nya reklamfilm

Volvo har gjort sig kända för spektakulära reklamfilmer med bland annat Jean-Claude van Damme och Zlatan Ibrahimovic. I sin senaste reklam går bilmärket ett steg längre och låter en fyraåring styra en lastbil. – Vilken testförare är mer vårdslös än en oberäknelig fyraåring?, säger Ricard Fritz, vice vd för Volvo Lastvagnar i ett pressmeddelande.

Tobias Skagerström

volvouppe

Efter Volvos reklamsuccéer med bland annat Jean-Claude van Damme och Zlatan Ibrahimovic är svenskarna nu tillbaka med en film där en fyraåring fjärrstyr en lastbil genom en hinderbana.

– Vi ville ge lastbilen en riktig utmaning och en chans att visa vad den går för. Och vilken testförare är mer vårdslös än en oberäknelig fyraåring?, säger Ricard Fritz, vice vd för Volvo Lastvagnar i ett pressmeddelande.

Annons
Gilla Cafe.se på Facebook

I reklamen står fyraåriga Sophie i ett torn med en kontroll och styr lastbilen genom en hinderbana med bland annat svingande lådor, fyrverkerier och vatten. Det går med minst sagt varierande resultat och bland annat åker lastbilen ned för ett stup och rakt in i ett hus.

Allt för att se hur fordonet klarar de olika miljöerna!

Annons

Dela (47)
TweetaLaddar