Hoppa till innehåll

Glad helg med tidernas bästa jullåt

Har ni en kanonhärlig julledighet? Skönt att höra. Tänkte dela med mig av den finaste jullåt jag vet. Jag har gjort den själv. Eller: Min influencerparodierande karaktär Johan Hurtig Influencer (följ på insta genast) har gjort den, text och musik och allt, med viss handhållning från artistkollegor som Sebastian från Karakou, som också gjort videon. … Continued

Har ni en kanonhärlig julledighet? Skönt att höra. Tänkte dela med mig av den finaste jullåt jag vet. Jag har gjort den själv. Eller: Min influencerparodierande karaktär Johan Hurtig Influencer (följ på insta genast) har gjort den, text och musik och allt, med viss handhållning från artistkollegor som Sebastian från Karakou, som också gjort videon. Varsågoda, Johan Hurtig Influencer – Trap Christmas (I Wish You Lots of Sponsoring This Year!)

”No filter jag lovar”

Och för att spä ut partiskheten lite bjuder jag också på tidernas näst bästa jullåt. Denna har jag inte varit med och gjort, men är den god nog för Ett päron till farsa firar jul så ska den väl duga till oss alla. God fortsättning och gott nytt år ÄLSKADE LÄSARE OCH FOLLOWERS!

Johan Hurtig Wagrell är komiker, poddare och skribent med ett inte så hälsosamt intresse för mode i allmänhet och japanska t-shirts i synnerhet. Här skriver han om just mode – OCH OM SITT HÖGINTRESSANTA LIV!!!

Email: denjohanhurtig@gmail.com

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.