Hoppa till innehåll

Glassnyheterna som får dig att längta till våren

Hemglass glassnyheter 2023

Dubbla glassbåtar och Delicatobollsglass är några av de trevligaste nyheterna när Hemglass presenterar tio av sina nya glassar 2023.

Solen skiner, det är plusgrader och det betyder, trots att vi fortfarande är mitt i vintern, att det utan större bekymmer kan slinka ner en pinnglass efter jobbet. För efter att du har ögnat igenom några av Hemglass glassnyheter 2023 i den här artikeln kommer du att vara sugen på glass. Så. Är. Bestämt.

Om man bortser från de oftast barntramsigt namngivna glassarna ser det ut som att Hemglass har ett gäng nyheter på gång som får en att tänka ”Ah, jag ska fan rusa och köpa en låda Delicatobollsglass!” när det Percy Nilsson-förargande Hemglass-lätet ljuder från den ljusblåa skåpbilen.

Bland hela 24 nyheter presenterar nu Hemglass de tio första, där nämnda dragplåstret Delicatobollsglass börjar att krängas i glassbilen redan 20 februari.

1. Delicatobollsglass

”Chokladdoppad gräddglass med chokladbollsrippel. Toppad med riven kokos. Lanseras i glassbilen 20/2.”

2. Bamse

”Två varianter av laktosfria gräddglassar. En med blåbärssmak doppad i laktosfri choklad och en med päronsmak doppad i laktosfri choklad.Lanseras i glassbilen 20/2.”

3. Panduro, pysselglassen

”Glassar med smak av kola och jordgubb som doppats i stjärn- respektive pärlströssel. Förpackningen kan förvandlas till en teaterscen och innehåller pärlbandspyssel. Lanseras i glassbilen 26/6.”

4. Chokladtårta i bägare

”Chokladgräddglass med kakbitar, kakaosås toppad med chokladdoppade maränger. Lanseras i glassbilen 24/4.”

5. Linas Fina

”Vinnarbidraget i tävlingen Drömbåten blir verklighet. Gräddglass med vanilj- och chokladsmak med nougatfyllning i båtrån, doppad i choklad. Lanseras i glassbilen 22/5.”

6. Ananasbåt 

”Laktosfri gräddglass med ananas- och chokladsmak med ananasrippel i båtrån. Doppad i laktosfri choklad. Lanseras i glassbilen 26/6.”

7. Favoritstrut

”En riktig favorit gör comeback. Gräddglass med vaniljsmak och jordgubbssylt i bakat rån, toppad med chokladdopp. Lanseras i glassbilen 26/6.”

8. Dubbelcitron

”Citrondoppad vaniljgräddglass med fyllning av lemoncurd. Toppad med jordgubbsflakes. Lanseras i glassbilen 20/3.”

9. Dubbelkola

”Vaniljgräddglass med kolafyllning och karamelldopp. Lanseras i glassbilen 25/9.”

10. Glassfabriken + överraskning

”En spännande mix av 23 goda glassar som passar hela familjen: Glassbåt, Favoritstrut, Sandwich, Päronsplit och Konfetti. Innehåller pyssel. Lanseras i glassbilen 26/6.”

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.