Annons
Annons

glennstromberg

Fotbollslegendaren Glenn Strömberg kliver in i modebranschen. Strömberg har tillsammans med KappAhl gjort en kollektion som släpps i vår och säger att han vill ”ge männen en prägel av det italienska modet i sin garderob”.

* * *

Glenn Strömberg spenderade stora delar av sin aktiva fotbollskarriär i Italien. Ett land och en kultur som han förälskade sig i och anammade. Strömberg bor i Bergamo och har bland annat gett ut kokböcker med sina bästa tips kring det italienska köket. Men nu tar han nästa steg och ger sig in i modebranschen.

KappAhl levererar i vår en kollektion bestående av dressat herrmode där Strömberg varit en del av KappAhls designteam i arbetet med att ta fram kollektionen.

– Jag har alltid tyckt att italienare spelar bra fotboll, lagar god mat och klär sig imponerande snyggt. Att få vara med och designa en modekollektion och utveckla KappAhls herrsortiment ser jag som en unik möjlighet att ge männen en prägel av det italienska modet i sin garderob, säger han i ett pressmeddelande.

Nyckelplaggen i kollektionen kommer att bestå av skräddade blazrar, skjortor och byxor i en slimmade passform och den italienska prägeln ska göra kollektionen mer maskulin.

– Italienska män kommer att få hård konkurrens, säger KappAhls design- och sortimentdirektör Carin Ladow.

Woöuääääääää, säger vi på Café, precis som Glenn Strömberg gör när det dyker upp en farlig chans.

Henrik Malmberg

* * *

Annons
Gilla Cafe.se på Facebook

Läs också!

10 anledningar till att vi är glada att vi inte bor i Norge

Skidlegendaren om Let’s Dance: ”Jag trodde man hade rytmen”

10 snyggaste vårjackorna just nu

Här är de 11 mest otippade svenska kändisparen någonsin

Annons

Dela (33)
Tweeta

Annons


Laddar