Goda after ski-nyheter: Minttu lanserar ny chokladdryck

En välkommen nyhet bland alla afterski-firare: Minttu lägger tyngden på chokladsidan.

Jonas Fiskáare  |  Publicerad 2020-03-13 14:44  |  Lästid: < 1 minut

Vissa spritsorter är mer nostalgiska än andra. Finska varumärket Minttu, känt för sin uppfriskande pepparmintsmak, är ett dunderexempel som styrker denna tes. För en del det självklara valet inne på klubben, för andra synonymt med en perfekt avrundning på en härlig dag i skidbacken. För andra, ett minne blott.

Under de senaste åren har varumärket breddat sin produktportfölj, inte minst genom sin spännande Minttu Twist-serie. Och nu breddar man utbudet ytterligare – den här gången genom en riktig after ski-klassiker: Minttu och chokladdryck.

Minttu Cool Mint Choco är en färdigblandad dryck med len chokladsmak på burk. Det är än så länge den enda i sitt slag och passar utmärkt att pigga upp kvällen efter en dag i pistarna med eller som ett uppfriskande inslag i andra festliga sammanhang. Lisa Seifert, varumärkesansvarig för Minttu, säger så här om den nya produkten:

– Vi är superglada över att kunna lansera en nyhet som redan är en klassiker bland våra fans. Vi är också otroligt nöjda med kvalitén på innehållet som består av bl.a. UTZ-certifierad kakao och smaker från äkta pepparmint. Vi kommer att lansera produkten där den görs sig bäst, nämligen i svenska fjällen. För den som vill avnjuta den i andra festliga sammanhang finns den även att beställa via Systembolaget.

Från och med 2 mars finns produkten i Systembolagets beställningssortiment. Priset för en burk (250 ml) är 24,90 kr.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2020-03-13 14:45