Hoppa till innehåll

Ha det bra hej!

Hej alla läsare! Alla 100? 200? Skitsamma. För ett år sedan frågade Markus Thunberg om jag vill prova att skriva blogg för Café. Jag blev först glad och smickrad, sen rädd och panikslagen, sen fast bestämd att testa att se om jag faktiskt kunde underhålla också genom att skriva. Jag tackade ja och satte igång. … Continued

Hej alla läsare! Alla 100? 200? Skitsamma.

För ett år sedan frågade Markus Thunberg om jag vill prova att skriva blogg för Café. Jag blev först glad och smickrad, sen rädd och panikslagen, sen fast bestämd att testa att se om jag faktiskt kunde underhålla också genom att skriva. Jag tackade ja och satte igång. Det har varit otroligt kul och lärorikt och det som har glatt mig mest är när jag fått mail från folk i samma situation som berättat att de både har skrattat och gråtit och vissa har känt sig mindre ensamma i av hur kaosigt, både känslomässigt och praktiskt, det kan vara med varannanvecka-livet.

Det har också fått mig sugen på att skriva mer. Tyvärr kommer inte det ske här på bloggen. Delvis hinner jag inte upprätthålla det tempo som krävs för att hålla igång bloggen på ett värdigt sätt just nu, delvis känns det inte lika kul nu när Olle Arnell och Markus inte finns kvar på Café, ni har varit så jävla bra och peppande, ett STORT jävla tack till er!

FRÄMST handlar det dock om att jag ska testa att skriva något längre. Har en idé, en kanske ganska jävla megadåligdålig idé men jag måste ändå pröva, och då måste jag foka på den och inte på bloggen. Har just nu EN sida skriven som jag hade knögglat ihop och ritualbränt på balkongen om jag hade haft den på papper. Nu står den och stirrar på mig från datorns skrivbord och undrar vad i helvete jag håller på med. Vi får se hur det blir. Men utveckling sker utanför ens comfort zone OCH HELA DEN BITEN! Tack för att ni läst!

/ J

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.