Hoppa till innehåll

Hamburgerkedjan öppnar helt vegetarisk restaurang på Way out west

Olle Arnell

Max öppnar sin första gröna restaurang i samband med Way out west i Göteborg.

vegetariska-hamburgare-way-out-west
Max vegetariska hamburgare.

Efter att tidigare i år ha lanserat fler vegetariska alternativ tar nu Max ytterligare ett steg mot en mer vegetarisk och klimatsmart profil. Under Way out west, 11-13 augusti, öppnar hamburgerkedjan en helt vegetarisk restaurang.

Way out west har varit helt vegetarisk sedan 2012 och har tidigare uppmärksammats för sina åtgärder för att värna om miljön på olika sätt.

– För oss känns det självklart att göra det tillsammans med Way Out West, en annan organisation som är bäst i klassen när det gäller hållbarhet och som tidigt ställde om till helt vegetariskt, skriver Max i ett pressmeddelande.

Restaurangen kommer att ligga i anslutning till Björngårdsvillan mitt i Slottsskogen och på menyn står Green-familjen, som består av BBQ Sandwich som är vegan, Greenburgare, Halloumiburgare och Crispy Mexican burgare. Det kommer även att serveras Crispy Fries och andra vegetariska tillbehör.

Har du inte provat Max vegetariska hamburgare? Det har vi – läs smaktestet och betygen här!

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.