Hoppa till innehåll

Här antyder Jeff Bridges ”The Dudes” återkomst i Big Lebowski 2 – eller?

Jeff Bridges i The Big Lebowski.

”The Dude” is back – om än ännu i oklar kontext.

Skådespelaren Jeff Bridges tog till Twitter i går för att lägga upp en video som, av allt att döma, lovar en återkomst för hans ikoniska karaktär ”The Dude” från lika ikoniska 90-talskultrullen The Big Lebowski som hade premiär för mer än 20 år sen.

Bridges, som i höstas sågs i Tarantino-doftande Bad Times at the El Royale, förbryllar internet i sin virala tweet med ett 15-sekunders klipp och tillhörande hajpbyggande text: ”Kan inte leva i det förflutna. Håll utkik”.

https://twitter.com/TheJeffBridges/status/1088481555582996480

Till Bob Dylans The Man in Me – samma låt som öppnade The Big Lebowski, bär Bridges, eller The Dude, en oversize stickade tröja och sandaler (eller tofflor, om man så vill). Samma signaturklädsel som i Coen-brödernas klassiker.

The Big Lebowski.

Jaha, så vad betyder det här då? Kommer det komma en Big Lebowski 2? Kanske, men mest troligt har Bridges teaser-video något att göra med Super Bowl. I slutet av videon rullar en ökenbuske över en trottoar, samtidigt som datumet 3 februari dyker upp – samma datum som Super Bowl.

Hoppfulla fans menar dock att det KAN röra sig om en reklam till uppföljaren som visas i reklampausen under Super Bowl. Fast den budgeten finns väl knappast, eller?

Oavsett har vi fått en (ytterligare) anledning att se fram emot Super Bowl, där Los Angeles Rams möter New England Patriots, med 41-årige veteranen Tom Brady i spetsen.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.