Hoppa till innehåll

Här är de mest populära streamingtjänsterna i Sverige just nu

Det dyker upp fler och fler streamingtjänster, så valet blir allt svårare. Om du inte är en av dårarna som kör allihop, vill säga. Frågan är bara – vilka tjänster är egentligen populärast?

En ny undersökning från Just Watch visar vilka de mest använda streamingtjänsterna för filmer och serier var under det tredje kvartalet i Sverige.

Högst upp i toppen ligger på våra breddgrader fortfarande Netflix, men inte långt efter (5 % mätt i marknadsandelar) ligger Disney + på en andraplats. Därefter är det dock ännu tätare med Prime Video på en tredjeplats och Viaplay på fjärde. Mellan de två skiljer bara 1% och en vild gissning är att Prime tar hem bronsmedaljen till stora delar tack vare den omtalade Maktens Ringar.

På en stackars femteplats hittar vi HBO Max, som dock har ökat jämfört med andra kvartalet 2022. Var udda fåglar som SkyShowtime och Paramount Plus befinner sig framgår inte i pressutskicket, men säkert på en fin plats.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.