Här är den ultimata bagen för dig som gillar golf och öl

Visst låter en golfbag med inbyggd fatölstapp lite för bra för att sant? Misströsta inte – det är faktiskt sant.

Joakim Almén  |  Publicerad 2018-08-09 14:04  |  Lästid: 2 minuter

Golfspelare är inte direkt kända för att hålla igen på drycken. Sveper man inte tre-fyra öl i klubbstugan efter en 18-hålsrunda så smyger man med sig ett par-tre kortburkar i bagen och dricker under rundan. För ett par starka innanför den berömda västen gör ju att man träffar driven renare och  slicear bort sig betydligt mindre. I alla fall känns det så.

Fint då att du nu slipper smyga med ett par kortburkar i golfbagen. Nu lanserar Michelob drömlösningen för dig som vill kunna dricka snyggt och spela bra – en golfbag inbyggd öltapp, komplett med kran och allt direkt i bagen.

Fatet rymmer dryga fyra liter och går att koppla in till bagen – du hinner alltså dricka ett gäng själv, plus bjuda dina medspelare i en fyrboll. Men, en riktig gadget-bag vore inte en riktig gadget-bag om den inte innehöll fler lösningar.

Förutom ölfatet finns det också en inbyggd Bose-högtalare och en LED-upplyst skärm där du kan streama whatever medan din kompis harvar runt i ännu en bunker vid green.

Premiären för den spexiga golfbagen sker i samband med PGA Mästerskapen i Bellerive utanför St Louis kommande helg. En prototyp av golfbagen kommer att visas upp, något som förmodligen lär imponera på omgivningen.

Här kan du se en video om den bärsiga golfbagens.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2018-08-09 14:39